کاهش شنوایی سبب خشم و نا امیدی در روابط، افسردگی، احساس پارانویا و اضطراب خواهد شد. از آن طرف عواملی وجود دارند که این پدیده را تسریع می‌کنند.

با گذشت زمان میزان شنوایی ما نیز تغییر می‌کند، اما این به این معنی نیست که ااماً همه افراد باید از سمعک استفاده کنند. یا دچار ناشنوایی شوند. در این مطلب برخی از اعمالی‌ که روند کاهش شنوایی را سریع‌تر می‌کنند، اشاره می‌کنیم.

وارد شدن آب در گوش‌ها

به گزارش مجله دلتا؛ برای اکثر مردم شنا کردن در آبِ آغشته به کلر، بی‌ضرر است. برای برخی دیگر در هنگام شنا، آب در کانال گوش جمع شده و تبدیل به بستر مناسب برای پرورش باکتری‌ها می‌شود. این باکتری‌ها می‌توانند موجب بیماری شوند که برای درمان آن اگر به موقع اقدام نکنید، موجب کاهش شنوایی می‌شود.

حبس نفس برای رفع فشار گوش

بسیاری از مردم، در پرواز با هواپیما به خصوص هنگام نشستن و برخاستن آن در گوش خود احساس فشار می‌کنند. برای از بین بردن این ناراحتی، برخی از افراد بینی خود را گرفته و سعی می‌کنند به آرامی هوا را از دهان خارج کنند.

استفاده از گوش‌پاک‌کن

کاهش شنوایی با گوش پاک کن

متخصصان شنوایی استفاده از گوش‌پاک‌کن برای تمیز کردن گوش‌ها را توصیه نمی کنند؛ زیرا موجب تخریب پرده صماخ گوش و کاهش شنوایی می‌شود. اگر در گوش موم بیش از حد وجود دارد، بهتر است پزشک‌ آن ها را خارج کند.


خوابیدن با محافظ‌های گوش

افراد زیادی هستند که خواب‌شان سبک است یا همسرانی دارند که هنگام خواب، خروپف می‌کنند؛ بنابراین ناچار به استفاده از محافظ گوش هستند. استفاده از پوشش گوش می‌تواند بسیار مفید باشد اما مهم است که استفاده از آن‌ها با دقت مورد توجه قرار گیرد؛ زیرا ممکن است باعث ناراحتی در گوش، عفونت‌های قارچی و عوارض دیگر شود.

صدای بلند موزیک

تحقیقات اخیر نشان داده است که کلاس‌های ورزشی، سطح صدایی تقریباً مانند یک موتور جت در ارتفاع 25 متری را دارند که بیش از 100 دسی‌بل است. این می‌تواند باعث از دست رفتن دائمی شنوایی شود.

گوش دادن به موسیقی در حین دویدن

کاهش شنوایی به دلیل موسیقی بلند

اگر در حال دویدن در خارج از منزل یا روی یک تردمیل هستید، به احتمال زیاد صدای دستگاه پخش MP3 یا تلفن همراه خود را زیاد می‌کنید تا بر سروصدای ترافیک یا صدای تردمیل غلبه کند. این افزایش حجم صدا ممکن است موجب کاهش شنوایی یا از دست دادن دائمی آن شود.

سفر با هواپیما در حال سرماخوردگی

اگر سرما خورده‌اید و سعی نکرده‌اید آن را با دارو درمان کنید، بهتر است سفر خود را به تعویق بیندازید. امکان دارد در حین پرواز، به دلیل متعادل نبودن فشار وارده بر گوش ها، دچار گوش درد شوید. همچنین ممکن است برای چند روز شاهد افت شنوایی یا در موارد شدید، خونریزی یا پارگی پرده صماخ باشید.

استرس ناشی از زنگ زدن گوش

وِزوِز گوش، که اغلب به عنوان زنگ در گوش” شناخته می‌شود، سروصدایی است که بدون وجود یک محرک صدادار در محیط، داخل گوش شنیده می‌شود. وزوز گوش یک علامت است، نه یک بیماری، و عوامل بسیاری وجود دارد که ممکن است موجب ایجاد آن شود. مطالعات نشان داده‌اند که استرس می‌تواند موجب تشدید زنگ گوش شود.

امتناع از دریافت سمعک هنگام کاهش شنوایی

استفاده از سمعک

درمان ضایعات شنوایی را به تأخیر نیندازید. گاهی شاهد آن هستیم که مبتلایان به کاهش شنوایی، درمان مشکلات شنوایی را به تأخیر انداخته‌اند، زیرا آگاه نیستند که درمان زودهنگامِ این عارضه، می‌تواند کیفیت زندگی‌شان را تغییر دهد.

بیشتر بخوانید:

پرهیزهای غذایی برای پرکاری تیروئید

خوراکی های ضد سرطان

پس از مسمومیت غذایی چه کنیم؟



مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : شنوایی ,کاهش ,موجب ,استفاده ,می‌شود ,درمان ,کاهش شنوایی ,شنوایی می‌شود ,موجب کاهش ,پرده صماخ ,کاهش شنوایی می‌شود
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

افزایش سواد رسانه ای Brittany Roland ماهتیسا خانم گلزار غریب مديريت حمل و نقل بين المللي پایگاه اطلاع رسانی مهندس امیر موسوی_ Amir Mousavi عاشقانه هاي من و آقاصادقم Katie تحقيق و پايان نامه و مقالات دانشگاهي